Love en marriagebeurs banner

LOVE & MARRIAGE BEURS | MARTINIPLAZA GRONINGEN

By | Geen categorie, Nieuws | No Comments

Op zaterdag 30 en zondag 31 januari staan wij met onze Bruiloft DJ show op de Love & Marriage beurs (Trouwplannen) in Martiniplaza te Groningen.

De Love & Marriage Beurs is dé grootste trouwbeurs van Noord Nederland. Alles voor jullie bruiloft vind je hier onder één dak en uiteraard zijn jullie van harte welkom in onze stand.

Uiteraard zijn jullie van harte welkom in onze stand (Stand B22).

Kijk voor meer informatie op www.trouwplannen.nl

Banner - 15 jarig jubileum

Maak kans op een romantisch weekend Parijs

By | Nieuws | One Comment

In April 2016 bestaan wij 15 jaar en uiteraard willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom hebben we een leuke actie bedacht, gaan jullie in 2016 trouwen en boeken jullie bij Soundmasters een Bruiloft-DJ voor jullie huwelijksfeest?

Dan maken jullie tevens kans op een romantisch weekend voor 2 personen naar de stad van de liefde PARIJS!

Het romantische weekend is incl.:

>    Twee overnachtingen in een 3 of 4 sterren hotel (op basis van logies + ontbijt) in hartje Parijs, zodat jullie van daar uit makkelijk alle hot spots van Parijs kunnen bekijken.
>    Daarnaast ontvangen jullie ook nog eens € 200.- zakgeld.

Wie maken er kans op deze romantische trip naar Parijs?
Alle bruidsparen die voor 31 maart 2016 bij ons een BRUILOFT DJ boeken (evt met opties) maken allemaal kans op deze fantastische prijs. Uiteraard geld dit ook voor alle bruidsparen die reeds hebben geboekt voor 2016!

Goed om te weten!
– De reis is op basis van eigen vervoer!
– Datum weekend in overleg (in de maanden mei t/m oktober 2016).
– Winnaars worden in april 2016 bekend gemaakt.

Actie flyer - 15 jarig jubileum

agenda-2016

Agenda 2016

By | Nieuws | No Comments

We hebben voor dit jaar nog een paar bruiloften te gaan, maar inmiddels is de topdrukte van het bruiloft seizoen 2015 zo goed als voorbij.

Ondanks dat de drukte qua bruiloftshows voorbij is gaan de aanvragen en kennismakingsgesprekken voor 2016 non stop door, de agenda voor 2016 loopt dan ook alweer redelijk vol. Op dit moment hebben al ruim 60 bruidsparen hun vertrouwen in ons uitgesproken en hebben onze Bruiloft-DJ show geboekt. Daarnaast hebben we tevens meerdere opties lopen en met name 16-06-2016 en de vrijdagen in mei en juni 2016 gaan op dit moment erg hard!

Zijn jullie nog op zoek naar een goede, ervaren en professionele Bruiloft-DJ, die van jullie bruiloft een onvergetelijk huwelijksfeest maakt? neem dan snel contact met ons op en we vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Snappshot

Snappshot

By | Nieuws | No Comments

 Snappshot

Geef jij binnenkort een bruiloft, sweet sixteenparty, jubileumfeest of zomaar een spetterend feest? Of geeft jouw bedrijf binnenkort een personeelsfeest, bedrijfsuitje of een bedrijfsborrel? Dan mag Snappshot daaraan niet ontbreken! Snappshot is een ‘must-have’ op het gebied van feesten! Anno 2015 is het heel normaal dat iedereen op ieder moment een smartphone bij zich heeft om bijzondere momenten direct te kunnen vastleggen. Dit vastleggen is natuurlijk al leuk maar het wordt pas echt fantastisch als je deze momenten kunt delen met iedereen op het feest. Nu gebeurt dat veelal op bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Snappshot is ontwikkelt om het fijne gevoel van het delen van geluksmomenten mogelijk te maken met de zekerheid dat jouw foto’s en berichten nergens anders dan op het feest worden getoond.

Met Snappshot is iedereen een fotograaf en kan dus foto’s maken van leuke, gekke of grappige momenten die anders verloren zouden gaan. Deze foto’s worden gedeeld met alle aanwezigen doordat de foto’s op schermen worden getoond. Degene die de foto maakt kan deze voorzien van een onderschrift. Het is ook mogelijk om alleen tekst te sturen naar de schermen als je bijvoorbeeld een gelukswens of groet achter wilt laten.

Je ziet al dat Snappshot perfect inspeelt op de feesten anno 2015 maar toch het ‘ons gevoel’ waarborgt! Na het feest ontvang je natuurlijk alle foto’s en berichten zodat je hiermee bijvoorbeeld een leuk fotoalbum kunt maken of gewoon nog kunt nagenieten van jullie feest. Snappshot is zo gemaakt dat iedereen die een Android of iOS smartphone heeft gebruik kan maken van de app. Introduceer jij Snappshot ook op jouw feest?

SnappShot-FotoApp-Soundmasters

Soundmasters draagt het Keurmerk Trouwen van de NTBO

By | Nieuws | No Comments

NTBO_Logo_500x250

Keurmerk Trouwen

Het Keurmerk Trouwen wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven. Soundmasters heeft het Keurmerk Trouwen verdiend omdat we met hoge cijfers door de screening van een onafhankelijk onderzoeksbureau zijn gekomen, alle referenties lovend waren over ons (we scoorden de maximale score) en de mystery guest goed, professioneel en gastvrij behandeld is.
Kwaliteitsnormen

Het Keurmerk Trouwen staat voor:
– Betrouwbare bedrijven
– Innovatieve bedrijven
– Professionele bedrijven

Betrouwbaar
Een degelijk, geloofwaardig en solide bedrijf. Een bedrijf dat haar afspraken nakomt en doet wat zij belooft.

Innovatief
Een bedrijf dat nieuwe producten of diensten op de markt brengt en bestaande producten of diensten vernieuwt.

Professioneel
Een deskundig bedrijf waar vakmensen werken. Experts die alles doen om uw huwelijksdag te laten slagen.
Wat betekent dit keurmerk voor u als klant?

Elk bedrijf dat het Keurmerk Trouwen draagt, heeft aangegeven zich te houden aan een aantal regels, de gedragscode van NTBO. Wanneer je met ons een samenwerking aangaat ben je ervan verzekerd dat:

1    We goed bereikbaar zijn
2    We voldoende en de juiste informatie geven.
3    We duidelijke afspraken maken welke schriftelijk worden vastgelegd.
4    Alle gemaakte afspraken worden nagekomen.
5    We altijd op zoek zijn naar vernieuwingen.
6    We jullie bruiloft deskundig zullen begeleiden.
7    Alle persoonlijke gegevens geheim gehouden worden.
8    We een factuur sturen die opgesteld is volgens de wettelijke regels.
9    We een eventuele klacht altijd serieus nemen, behandelen en indien nodig zorgen voor
een passende oplossing.
10   We er alles aan doen (wat binnen ons vermogen ligt) om jullie bruiloft te laten slagen!

Meer informatie Keurmerk Trouwen: -> www.keurmerktrouwen.nl
Nederlands Trouwbranche Organisatie (NTBO): -> www.ntbo.nl

 

Keurmerk_NTBO_500x500

 

 Ervaren allround DJ's
 Gratis kennismakingsgesprek
 Demo-avonden
 100% DJ garantie
 Heldere All-in prijzen
 Persoonlijk contact