Bruiloft DJ

Jullie gaan binnenkort trouwen en willen natuurlijk een perfect huwelijksfeest! Een feest waar nog lang over gesproken wordt, een die je nooit meer zult vergeten!

Met meer dan 150 bruiloften per jaar (meer dan 1750 totaal) zijn we een van de meest geboekte bruiloft dj’s van Noord Nederland en door onze ervaring, kwaliteit en de sfeervolle shows worden onze DJ’s door diverse feest & trouwlocaties aanbevolen!

Persoonlijk contact
Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke werkwijze. Dit betekent dat jullie bij ons altijd een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben, waarbij wij al jullie wensen en onze mogelijkheden bespreken.

Tijdens dit gesprek vertellen we jullie ook graag over onze eerdere ervaringen en voorzien jullie van de nodige tips en nieuwe inspiraties. Door dit kennismakingsgesprek krijgen jullie een goede indruk van de mogelijkheden, daarbij komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op de grote dag!

DJ die bij jullie past!
Nadat een boeking definitief is geworden hebben we altijd  (± 2/3 weken voor de bruiloft) een vervolg afspraak waarbij we in een persoonlijk gesprek de laatste details en jullie wensen/voorkeuren door zullen nemen. Na het doornemen van uw muzikale wensen & voorkeuren zullen wij de meest passende DJ voor u inplannen, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Wij beschikken over een vast team met professionele en ervaren DJ’s welke allen een ruime ervaring hebben met huwelijksfeesten. Ze voelen de sfeer goed aan en kunnen dan ook op elk moment van de avond inspelen op de wensen van jullie en die van het aanwezige gasten.

Uiteraard kunnen u en uw gasten tijdens de avond altijd verzoeknummers aanvragen bij de Dj.

Boek een betrouwbare DJ
Jullie bruiloft moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Alles moeten goed geregeld zijn en je wilt natuurlijk niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens de feestavond. Wij adviseren dan ook: neem geen risico’s en boek een professionele Bruiloft-DJ. Die altijd een goede en ervaren back-up DJ achter de hand heeft, zodat bij ziekte of andere reden er altijd voor een goede en professionele vervanging wordt gezorgd.

Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!

Bekijk onze promo video

GOED OM TE WETEN!

100% DJ Garantie

Wij werken met een vast team van ervaren bruiloft DJ’s! Mocht een DJ wegens bv ziekte uitvallen, dan kunnen wij garanderen dat er altijd een ervaren bruiloft DJ aanwezig is en jullie feest gewoon door kan gaan!

Keuze DJ & Feestlocatie

“De kleinste ruimtes geven de grootste feestjes”

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 1500 bruiloften mogen verzorgen, we kunnen dan ook wel terecht zeggen dat we veel ervaring hebben.

Lees meer....

Toch is het zo dat wanneer je de dj in een te grote zaal zet, het een stuk moeilijker wordt om er een echt feest van te maken. Helemaal als er ook nog veel tafels & stoelen worden geplaatst zodat iedereen kan zitten…

Locaties denken bv vaak aan voldoende zitplaatsen, voldoende ruimte voor de bediening, de kadotafel het buffet enz….. Wij zijn echter van mening dat jullie een DJ boeken om jullie bruiloft een waardige afsluiting te geven met een super FEEST!

Persoonlijk contact met het publiek vinden wij ook erg belangrijk, zodat de drempel om bijvoorbeeld verzoeknummers aan te vragen laag is. Een DJ op een podium zouden wij dan ook afraden, omdat je dan direct afstand creëert tussen het publiek en de DJ.

Werkgebied

Wij verzorgen Bruiloft DJ Shows door heel Nederland, echter zijn wij hoofdzakelijk actief in Noord Nederland (Groningen, Drenthe, Friesland).

Gemixte openingsdans?

Wanneer jullie graag een speciale openingsdans willen met meerdere nummers achter elkaar? Geen probleem… wij kunnen deze mix GRATIS voor jullie maken! Zodat jullie ruim van te voren kunnen oefenen op de openingsdans.

Korting op ma/di/wo/do

Op doordeweekse dagen (ma,di,wo,do) geven wij een extra korting op al onze standaard shows, je hebt dan uiteraard gewoon de kwaliteit die je van ons bent gewend maar voor een extra scherp tarief .

Neem contact op voor de speciale prijzen.

Bruiloftplanner

Wanneer jullie gaan trouwen moet er natuurlijk een hoop geregeld en georganiseerd worden, hieronder een handige checklist zodat niks aan het toeval wordt overgelaten en jullie een onbezorgde bruiloft tegemoet kunnen gaan.

Lees meer....

Hoe lang van te voren wat te doen?

12 maanden
Vaststellen datum trouwdag Plaats bepalen en tijdstip vaststellen Reserveren kerk en gemeentehuis Reserveren Bruiloft Dj of band Reserveren feestlocatie Draaiboek voorbereidingen maken Bruidskleding uitzoeken

6 maanden
Gastenlijst samenstellen In ondertrouw gaan Getuigen vragen Ceremoniemeester vragen Bruidskinderen vragen Fotograaf bespreken Trouwvervoer regelen Huwelijksreis boeken

4 maanden
Bezoek brengen aan de notaris Schoenen en accessoires kopen Kleding bruidskinderen uitzoeken Cadeaulijst samenstellen

3 maanden
Bedankjes regelen Huwelijksdrukwerk bestellen Hotel huwelijksnacht reserveren Bruidstaart bestellen Bruidsboeket en bloemversiering bestellen Afspraak met ambtenaar van burgerlijkestand Afspraak met dominee/pastoor maken

2 maanden
Uitnodigingen versturen Paspoorten en reisverzekering controleren Trouwringen uitzoeken Doorpassen trouwkleding

6 weken
Programma doornemen met ceremoniemeester Afspraak maken met kapper voor proefkapsel Afspraak maken met schoonheidsspecialiste voor proef make-up Zonnebankkuurtje nemen Tafelindeling maken voor bruiloft-diner Bedankcadeautjes kopen voor getuigen, ceremoniemeester evt bruidskinderen Is alles in orde voor de huwelijksreis? (vaccinaties)

4 weken
Afspraak maken met Soundmasters, om alle wensen/voorkeuren door te nemen.

2 weken
Huwelijksaankondiging doorgeven aan krant Trouwschoenen inlopen

1 week
trouwjurk (met juiste lingerie) voor de laatste maal passen Alle reserveringen nogmaals nalopen Definitieve aantal gasten doorgeven aan restaurant en feestlocatie Naar pedicure en manicure Bruidegom gaat naar de kapper

Welke muziek draaien jullie?

Soms krijgen we wel eens de vraag: wat draaien jullie?

Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen vooraf, wij leveren namelijk maatwerk! afgestemd op jullie voorkeuren en de wensen van het aanwezige publiek.

Lees meer....

Het is dan ook erg belangrijk dat een DJ de sfeer goed aanvoelt en op ieder moment kan inspelen op de wensen van het publiek.

Muziek moet dansbaar, herkenbaar en toegankelijk zijn! Dit kan muziek zijn uit de jaren 70/80, de jaren 90, maar ook de muziek van nu.

Van te voren bespreken we graag in een persoonlijk gesprek de laatste details, muzikale wensen, verzoeknummers e.d.

.

Overzicht locaties

Op veel locaties in Groningen, Friesland en Drenthe hebben wij in de afgelopen jaren al sfeervolle shows & mooie feesten mogen verzorgen, met een aantal hebben we inmiddels ook een goede samenwerking opgebouwd.

ONZE SFEERVOLLE SHOWS

Trendy Show

Trendy Show Deluxe

Trendy Show Deluxe +

White Exclusive Show

White Exclusive Show Deluxe

White Exclusive Show Deluxe+

Vintage Show

Vintage Show Deluxe

Demo avond

Kom langs tijdens één van onze demo avonden op een top locatie!

Bel mij terug

Wil je dat wij telefonisch contact met u opnemen?

Offerte aanvraag

Vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

RECENTE FOTO’S

Anique & Rico - 18-11-2016-97

Bruiloft Anique & Rico
Landgoed Lemferdinge Paterswolde

18 november 2016

Joke & Jasmijn - www.soundmasters.nl-152

Bruiloft Joke & Jasmijn
Hotel Faber Hoogezand

11 november 2016

Esther & Rudolf - www.soundmasters.nl (136 van 182)

Esther & Rudolf
Buitensocieteit Haren

8 oktober 2016

Pascal & Chantal - www.soundmasters.nl (410 van 297)

Pascal & Chantal
Wapen van Ens

7 oktober 2016

Bo & Ronald - www.soundmasters.nl (360 van 61)

Bruiloft Bo & Ronald
Blankehoeve Noordlaren

6 oktober 2016